frohling

Že skoraj 50 let se podjetje Fröling ukvarja izključno z učinkovito izrabo energije iz lesa. Ime Fröling tako danes označuje sodobno ogrevalno tehniko na lesno biomaso iz Avstrije. Naši kotli na polena, sekance in pelete izredno uspešno delujejo po vsem svetu, vsi proizvodi pa so izdelani v lastnih obratih v Avstriji in Nemčiji. Najsodobnejši strojni park zagotavlja kakovost tudi najmanjših detajlov, gosto prepletena servisna mreža pa jamči za hitro in zanesljivo oskrbo.

weihaupt

Weishaupt je v svetovnem merilu eno vodilnih podjetij na področju gorilnikov, nizkotemperaturnih in kondenzacijskih ogrevalnih sistemov, solarne tehnike, toplotnih črpalk ter avtomatizacije zgradb.

Nekaj številk:

- Skupina Weishaupt zaposluje na celi zemeljski krogli približno 3.000 ljudi.
- Skoraj 1.000 jih dela na sedežu podjetja Weishaupt v kraju Schwendi.
- Center za raziskave in razvoj v kraju Schwendi se razteza na več kot 2.800 m2.
- Preskuševališča krijejo izreden razpon moči od 10 kW do 20.000 kW.
-  V Nemčiji razpolaga Weishaupt z mrežo 29 podjetij in zastopništev.
- Po celem svetu sodi v skupino Weishaupt 20 hčerinskih družb.
- Weishaupt ima predstavništva in zastopništva v 39 državah.
- Weishaupt jemlje svojo servisno odgovornost zelo resno: v okviru servisne službe je strankam v Nemčiji 24 ur na dan, 7 dni na teden na voljo več kot 400 sodelavcev in številni partnerji.
- Po vsem svetu uporablja Weishaupt 1000 vozil.
- Weishaupt ustvari s svojimi zanesljivimi izdelki okrog 518 milijonov evrov letnega prometa.

gorenje

Gorenje že več kot 60 let s svojo inovativnostjo in tehnično dovršenostjo sokreirala sam vrh hladilniške industrije. V vseh teh letih je postalo sinonim za kakovost , zanesljivost ter kreativno drznost. Na sinergiji tehnologije toplotnih črpalk vključeni naši vrhunski strokovnjaki, ki že vrsto let ustvarjajo izdelke blagovne znamke Gorenje. Ravno ta sinergija tradicije, znanja in inovativnosti je najboljše zagotovilo, da so toplotne črpalke Gorenje preverjenje  po najvišjih evropskih standardih, kakovostne in tako zanesljivo ogrevajo vaš dom tudi v najhladnejših dneh.

toshiba

Toshiba je vodilno podjetje v svetu in inovator na področju uvajanja novih visokih tehnologij, izdelovalec raznovrstnih izdelkov in tržnik naprednih elektronskih in električnih izdelkov, ki vključujejo informacijske in komunikacijske sisteme, digitalne uporabniške izdelke, elektronske naprave in komponente, napajalne sisteme, vključno z nuklearno energijo, industrijske in družbene infrastrukture ter domače naprave. Toshiba je bila ustanovljena leta 1875 in je danes sestavljena iz globalne mreže, v kateri je več kot 740 podjetij z 204.000 zaposlenimi po vsem svetu, njena vrednost letne prodaje pa presega 46 milijard ameriških dolarjev.

fujitsu

 

Fujitsu je v zadnjih letih močno sledil trendu varčevanja z energijo in razvil vrsto energijsko učinkovitih naprav za klimatizacijo in toplotne črpalke zrak – voda s katerimi je leta 2009 prevzel iniciativo na trgu.

3-logo_termotehnika-070834fc02561d8a

V podjetju Termotehnika se skoraj dve desetletji z znanjem in visoko tehnologijo trudijo, da njihove toplotne črpalke in hladilni sistemi v čimvečji meri izkoriščajo energijo, ki je shranjena v zraku, vodi in zemlji, hkrati pa ne obremenjujejo okolja. Poleg velikih prihrankov, ki so v èasu vse dražjih fosilnih goriv še kako pomembni, uporaba toplotne črpalke prispeva tudi k zmanjševanju emisij toplogrednih plinov ozračje in s tem k čistejšemu okolju.

hisepergola

Proizvajalec in izvajalec kvalitetnih nizkoenergijskih montažnih stanovanjskih hiš. So člani združenja evropskih proizvajalcev montažnih hiš (BMF e.V.), njihovi  izdelki in vgrajeni materiali pa so pod strogim nadzorom nemškega inštituta, kar pomeni, da so certificirani in ustrezajo najstrožjim predpisom EU. Za nizkoenergijsko montažno hišo PERGOLA so razvili koncept suho konstruktivnega sistema, ki temelji na uporabi ekoloških in antialergijskih produktov, ki ne obremenjujejo zdravja in so prijazni do okolja.